keskiviikko 2. toukokuuta 2018

3.luokilla on hyvä pöhinä!Perinteinen vanhempainyhdistyksen järjestämä Tapahtumien ilta kerrytti 3 A&B luokkien retkikassaa yli 900 euron verran!
Miten ihmeessä se onnistui, mahtoi ainakin olla työlästä?


Nämä kaksi luokkaa ovat yhdistäneet voimansa, retkikassaa kerrytetään yhteisenä. Yhdysvanhempia on yhteensä viisi, joten tekemiset eivät rasita yhtä henkilöä kovinkaan paljon.
Arvonta, pallopeli, kakkumyynti…ideoita riittää kun aktiiviset yhdysvanhemmat kokoontuvat. Ja mikään ei ole liian työlästä, vaan jopa mukavaa!Suurin osa kaikista oppilaiden vanhemmista on aina osallistunut, tavalla tai toisella, aktiivisesti yhteisiin juttuihin.
Lisäksi yhteistyö opettajien kanssa on sujunut erinomaisesti.

Kaikkein riemukkainta tässä kaikessa on lapsilla, joita varten yhteistoiminta ja myynnit tehdään. He iloitsevat, kun saavat osallistua leivontaan, myymiseen tai vaikkapa herkkujen ostoon. Lisäksi palkintona aherruksesta on toukokuussa odotettu Ähtärin matka, jossa tavataan myös kuuluisa panda -pariskunta.


Koska intoa yhteiselle aktiivisuudelle riittää, voidaan tulevina vuosina mahdollisesti toteuttaa jokin muukin matka tai jopa leirikoulu.

Teksti ja kuvat Sari Kalliokoski 3.luokkien yhdysvanhempi

1 kommentti: