tiistai 23. toukokuuta 2017

ISOLAHTI MENESTYI HIENOSTI KOULUVIESTIKARNEVAALEISSA!

Perjantaina juostut alkuerät sujuivat koulumme joukkueilta loistavasti, koska viisi joukkuetta kuudesta saavuttivat finaalipaikan!
 
Lauantaina jännitys oli aistittavissa juoksijoista, olihan nyt kentällä oman koulun kaikki oppilaat ja opettajat kannustamassa.
 
Tässä meidän koulun avajaismarssiin osallistuvat valmiina lähtöön.
 
 
3.-4.luokan tyttöjen joukkue juoksi 4x100 metrin viestissä hienosti sijalle 5!

Sukkulajuoksuissa 1.-4.luokkien sarjassa koulumme joukkue sijoittui seitsemänneksi ja 5.-6.luokkien sarjassa joukkue jäi hitusen pronssista ja oli neljäs.


Mutta tulihan se mitalikin sieltä! Loistavaa 3.-4.luokkien pojat! Hienosti sujui 4x100 metrin viesti ja pojat saivat pronssimitalit kaulaansa.

Heli Koivula otti pojat onnitteluhalaukseen.
 
Myös 5.-6.luokan tytöt tsemppasivat 4x100 metrin viestissä ja paransivat perjantain alkuerissä juostua aikaa roimasti. Valitettavasti se riitti tällä kertaa sijalle 4. Myös poikien joukkue jäi harmittavan vähän finaalipaikasta ja olivat ensimmäinen joukkue, joka tippui finaalista eli sijoitus oli 9.
 
Tämä valtakunnallinen finaalitapahtuma oli mahtava kokemus niin juoksijoille kuin yleisöllekin. Huikeaa oli myös katsoa lasten kanssa yhdessä sitten maanantaina, että kuka televisiossa vilahtaa! Viestejä voi siis katsoa YLE-areenassa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti